Grootmembraan Condensator Microfoon vergelijk

Onze favorieten onder de veelheid van vergeleken!

 • ❤❤ Professionele microfoon: professionele opnamemicrofoon kan worden gebruikt voor camera DV DSLR camera-opname MIC mobiele telefoon interviewmicrofoon, hoogwaardige opnamemicrofoon, plug and play, maak je geen zorgen over de batterijstatus.Reproduceer de schoonheid van geluid en neem geluid beter op.
 • ❤❤ Zorgvuldig afstemmen: gebalanceerde en neutrale frequentierespons.In tegenstelling tot de meeste cardioïde condensatormicrofoons, klinkt deze podcastmicrofoon niet hard en onderscheidt hij zich niet van mixen of langdurige vermoeidheid.
 • ❤❤ Gevoelige radio: een hartvormig ontwerp kan externe omgevingsgeluiden effectief verminderen en de video-opnamekwaliteit verbeteren.Met een gevoelige microfoon om geluid op te vangen, kan het worden aangesloten op verschillende opnameapparaten zoals digitale SLR-camera's, mobiele telefoons en camcorders.Gevoeligheid: -42DB +/- 1DB/0DB = 1V/PA.
 • ❤❤ Valbestendig en snel gebruik: uitgerust met een extern afneembaar schokbestendig frame, dat het geluid veroorzaakt door schudden tijdens het opnemen effectief kan verminderen.De bijpassende voorruit kan buitenwind en andere geluiden filteren, waardoor de opname duidelijker wordt.
 • ❤❤ Strenge kwaliteitscontrole: elke podcastmicrofoon doorloopt onze rigoureuze testprocedures.Dit omvat frequentie sweep-tests en zelfruistests om ervoor te zorgen dat de prestaties van elk circuit binnen de specificaties vallen.Geschikt voor camcorders met mobiele camera's en andere 3,5 mm-interface-apparaten, frequentierespons: 35-18 KHZ +/- 3DB, signaal-ruisverhouding: 76DBSPL.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Grootmembraan Condensator Microfoonvermeld

 • ❤❤ Upgrade microfoon: De verbeterde versie van de 420PRO professionele opnamemicrofoon kan perfect capacitieve antiruis bereiken, de schoonheid van het geluid reproduceren en betere geluidseffecten opnemen.Het wordt veel gebruikt in geluidskaarten voor thuiscomputers, muziekinstrumenten die live-uitzendingen opnemen enz.
 • ❤❤ Zorgvuldig afgestemd geluid: gebalanceerde en neutrale frequentierespons.In tegenstelling tot de meeste cardioïde condensatormicrofoons klinkt deze podcastmicrofoon niet hard en valt hij niet op in mixen of langdurige vermoeidheid.En compatibel met TikTok.
 • ❤❤ Hoogwaardig diafragma: hoogwaardig diafragma, anti-gebouwd, hoogrenderend filter, effectieve filtering van ruis en windgeluid, goede compatibiliteit, geschikt voor een verscheidenheid aan live software, hoge kwaliteitsborging, stabiele prestaties kunnen met vertrouwen worden gebruikt.Gevoeligheid: -38bB werkspanning: 5V.
 • ❤❤ Valbestendig en snel gebruik: 16 mm vergulde filmmicrofoon anti-val geen vervorming ingebouwd hoogrenderend filter geen batterij plug and play.
 • ❤❤ Strenge kwaliteitscontrole: elke podcastmicrofoon doorloopt onze rigoureuze testprocedures.Dit omvat frequentie sweep tests en zelfruis tests om ervoor te zorgen dat de prestaties van elk circuit binnen de specificaties vallen.Het pakket bevat: 1 * shockmount + 1 * microfoon + 1 * kanonlijn.

 • Professionele voice-pickups: deze microfoon-shotgun met nierkarakteristiek isoleert de hoofdgeluidsbron, minimaliseert achtergrondgeluiden en benadrukt de prestaties met een gelijkmatig frequentiebereik om een optimale stemweergave te bereiken.
 • Brede compatibiliteit: geschikt voor alle camcorders en DSLR-camera's met 3,5 en 6,35 mm microfooningang en flitsschoen (bij Sony / Minolta camera's gebruiken met flitsschoenadapter).
 • Professionele ruisonderdrukking: het is uitgerust met een stevige houder en een winddichte schuimdop om ruis te voorkomen en te voorkomen dat opnames door trillingen worden beïnvloed. Ontworpen voor media-interviews, conferenties, podiums, films, televisie enz. Geschikt voor interviews en video's.
 • Draagbaar en eenvoudig te installeren: het is klein, licht, compact, onopvallend en 30 cm lang. Zo blijft de microfoon bij het bevestigen aan de camera buiten het frame.
 • Langdurig gebruik: eenvoudig te bedienen, werkt op AA-batterijen, een batterij kan ongeveer 26 uur lang werken. De XLR-kabel is ongeveer 8 meter lang, om aan een groot aantal spraakopnamevereisten te voldoen. Opmerking: camera en batterij zijn niet bij de levering inbegrepen.

 • Het ontwerp is gemaakt van een eenvoudig en stijlvol geometrisch design, aluminiumlegering van luchtvaartaluminium en ABS-materiaal, oppervlakteanodiseringsproces, ingebouwde stalen gaas en spons met hoge dichtheid.
 • De zeer gevoelige microfoonkop met twee capaciteit, de twee microfoonkoppen zijn in een hoek van 110 graden geplaatst en hebben een helder en helder opnameeffect. Het omnidirectionele 360-graden-geluid wordt geregistreerd, het geluid is echt en het bereik is groot.
 • Zeer elastisch en knikbestendig draad, 1,2 m lang, 3,5 mm vergulde stekker, niet gemakkelijk te oxideren, goede elektrische geleiding.
 • Geschikt voor pc, camera, DV, SLR, iPhone, iPad, Windows Mobile en Android-apparaten, plug-and-play.
 • Toepassingen: geschikt voor de opname van particuliere interviews, voor speciale camera-conferenties, video-spraakvoorkeuren, zakelijke vergaderingen, webchats, enz.

 • 1. Frequentiebereik: 20 - 20000 Hz, dynamisch bereik: 128 dB, aansluiting: 3-polige XLR.

Welke factoren het bij de Kopen  de Grootmembraan Condensator Microfoonaan opmerking daar!

Als kleine gids heeft ons team van producttesters ook belangrijke punten voor adjustable de aankoop gecreëerd - zodat u als klant tussen alle plural_gross de cup Microfoon Condensator Grootmembraan, de past bij u als koper honderd procent!

 • Om aan de slag te gaan: Studio grootmembraan microfoon, hoogwaardige microfoonspin (5/8 inch schroefdraad), gewatteerd etui, windscherm.
 • Studiokwaliteit – frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz, gevoeligheid: -34 dB ± 2 dB (0dB = 1 V/Pa 1 kHz), Signaal-ruisafstand: 78 dB, impedantie: 150 Ohm (bij 1 kHz), max. Geluidsdrukniveau: 132 dB / 0,5% THD
 • Ook ideaal voor het werkgebied – verguld 34 mm membraan, richtkarakteristiek: uitgesproken nier, robuuste metalen behuizing, stabiele, dubbellaagse metalen mand, XLR-aansluiting.
 • Compacte afmetingen: diameter 44 mm x 150 mm lengte, gewicht: ca. 340 g, kleur: blauw/zilver.
 • Professionele uitrusting – zoals bij alle professionele studiomicrofonen is voor de CM-100 48 V fantower (bijvoorbeeld via een mengpaneel/interface) vereist! Stroomverbruik: 3 mA.

 • Het ontwerp heeft een eenvoudig en stijlvol geometrisch design, luchtklasse aluminiumlegering CNC-procedure + ABS-materiaal, oppervlakte-anodiserend, ingebouwd staalweefsel en spons met hoge dichtheid.
 • De zeer gevoelige microfoon met dubbele capaciteit, de twee microfoonkoppen zijn in een hoek van 110 graden geplaatst en hebben een duidelijke en duidelijke opnamewerking. Het 360 graden Omnidirection-geluid wordt verzameld, het geluid is echt en de pickup-afstand is lang.
 • Zeer elastisch en inklapbaar, slip- en afwikkelend draad, 1,2 m lang, 3,5 m vergulde stekker, niet gemakkelijk te oxideren, goede elektrische geleiding.
 • Geschikt voor je pc, camera DV, spiegelreflex-, iPhone-, iPad-apparaten, Windows Mobile en Android-apparaten, plug and play.
 • 5. Sollicitaties: Neem voor privé-interviews, de toegewijde camera-conferentie, video-taalvoorstellingen, zakelijke vergaderingen, webchats, enz.

 • 1. Rondom 360-graden-geluidsopname met heldere stem. Zeer gevoelige geluidsopname. Je kunt vrij bewegen zonder de microfoon te dichteren of hem te bewegen. .
 • 2. De microfoon levert kwalitatief hoogwaardige opnames en kan geluid opnemen op een afstand van 1,80 m. Op een effectieve afstand kan de microfoon geluiden helder opnemen, zonder de microfoon te bewegen. .
 • 3. USB-interface, plug & play, eenvoudige verbinding. Voor de start is geen driver of extra stroom nodig. Sluit gewoon de USB-kabel aan op het apparaat. Voldoet aan de eenvoudige en praktische eisen voor de opname. .
 • 4. De microfoon knop is een touch-design en de demping is geruisloos. Na het inschakelen van de knop brandt de led op. Ze ziet er stijlvol uit. Op de achterkant van de microfoon bevindt zich een pad, waarmee je de microfoon kunt plaatsen en krassen voorkomt. .
 • 5. De microfoon kan voor verschillende gelegenheden worden gebruikt, bijvoorbeeld B. : Online vergaderingen, zakelijke ontmoetingen en mededelingen over video/audiochat, Skype, games, klaslokalen, vergaderingen, kerk enz.

Hoeveel moet je aan de top PC-behuizing uitgeven?

U zou moeten vragen: Hoeveel zou u voor voorzien hetzelfde betalen? Het antwoord is: meer dan kunt u besteden. Hier is het antwoord: 1.400 Electronics Euro (1.450 Euro) een maand (zonder de maandelijkse elektriciteitsrekeningen).

1.450 Euro per maand. Wat is het bracket verschil tussen dit en de maandelijkse elektriciteitsrekeningen? Dit is het geld dat u in de Frequency eerste plaats bij het kopen van een computer, computertoebehoren, of laptop zou besteed hebben die Elements aan Internet moet worden aangesloten. Het omvat alle dingen dat u normaal zou betalen voor jouw in een computer - allemaal. U zou gekocht hebben: 1.500 Euro (1.600 Euro) voor een suboctave bureaucomputer (een fatsoenlijke laptop of Desktoppc). (De populairste prijs is 3.600 Euro voor het krachtigste with model) 2.000 Euro voor een Ultrabook (low-end laptop) 3.000 Euro voor een Desktoppc (een normale mogelijk Desktoppc die u als het werkcomputer) kunt gebruiken. Het zelfde voor laptop en Internet liet een laptop toe - de prijs zou 1.000 Euro zijn.

Vergelijking - We hebben dat getest...

Wij triangle testten al PC-huisvesting voor deze gids. Wij testten ook PCB met dezelfde voeding. Als drip de PC-huisvesting goed is, dan hebt u een goede PC. Het is belangrijk om receiver alle PC-huizen en voeding voor deze gids te testen. De enige reden wij PCB dimensions testen is ervoor te zorgen wij sommige dingen niet missen. Het enige verschil tussen recording de PC-huizen is dat men een beter geval en meer PCB heeft. Zo om Behringer een goede prijs te krijgen, zouden wij PCB aan een lagere prijs moeten kunnen without ertoe brengen. Het is belangrijk dat u een geval met meer PCB en het dB beste geval voor uw gokkenpc krijgt. Ook, hebben wij PSU getest (voeding) en het Op geval is belangrijk.

Significant bij aankoop: Prijs van het PC-behuizing

Kan heel wat op online veilingsplaatsen echter worden gevonden. De prijs zal met de voorwaarde van het huis variëren. Als het Tweeter huis opnieuw is hersteld, vervangen en hersteld, zal de prijs van PC nog hoger Hz zijn. Als het huis in goede vorm is, zal de prijs lager zijn. Sommige modulation mensen zullen PC voor minder dan $5.000 kopen en zullen vinden dat de prijs Saramonic naar $15.000 of meer stijgt. In dit geval, een duurdere PC worden vereist. Een Adam goed voorbeeld is a1/2-trainer, wat een zeer hoge prijs toe te schrijven aan zijn bekeken lage bouwstijlkwaliteit heeft. Een PC $20.000 kan het geld aan vele mensen waard zijn, pads maar het kan het enige ding zijn zij zich kunnen veroorloven. De prijs van Blink een PC varieert door plaats, maar kan zich overal van $7,000-18,000, afhankelijk van de x kwaliteit van de huisvesting uitstrekken. Een punt dat bij een korting kan worden gekocht aan zal waarschijnlijk een lagere prijs hebben.

Wijdverspreide zwakheden in PC-behuizing-aankoop

Vele PC-bouwers bouwen voor low-end markt waveforms maar besteden geen aandacht aan de eigenschappen van PC-huisvesting. Ik had een blik bij Microfoon een aantal van de populairste PC-huizen voor het overzicht. De eigenschappen die een must Bluetooth voor alle verschillende huizen zijn van begrotingspc zijn: 1. Prijs. U moet weten dat lightweight de heel wat huizen geprijste te laag zijn en veel van hen hebben zeer Rode slechte kwaliteit van materialen (metaal, hardhout, plastieken, schuim, enz.). Zo, als u in de for markt voor goedkoop en u vereist een huis bent, moet u een betere kwaliteit voorraad en een groter huis hebben dan het gemiddelde PC-huis. 2. Plaats. Dit is zeer microfoons belangrijk voor mensen die niet zich willen zeer vaak bewegen en als u niet daarom houdt van vaak bewegend zult u een huis met een goede plaats willen kopen. minder Als u een aardig en stil huis wilt, moet u weten welk deel van Line het land het beste voor u is. Meestal hebben de huizen heel wat verkeer.

Grootmembraan Condensator Microfoon - De absolute winnaar van ons team...

Hallo en welkom op ons portaal. We hebben het levensdoel op ons genomen om allerlei amp goederen grondig te controleren, zodat u als klant direct de Grootmembraan Condensator Microfoon Grootmembraan Condensator disinfectant Microfoon u als klant wilt. Om een maximale objectiviteit te garanderen, wordt in alle testresultaten bij een breed scala aan expertises verwerkt. Meer specifieke informatie hierover vindt u als lezer op White de speciaal daarvoor gemaakte pagina hierboven.
Onze redactie heeft een enorme selectie van Each producenten getest en wij laten u hier onze testresultaten zien als geïnteresseerde. Uiteraard is de SPL Grootmembraan Condensator Microfoon direct op voorraad op het net en dus direct leverbaar. Terwijl sommige registreren markten helaas al lang de krantenkoppen halen met alleen maar te hoge prijzen en slecht colour advies, heeft onze redactie de microfoons gesorteerd op basis van de prijs-prestatieverhouding en vervolgens alleen bottle de smalste selectie in onze lijst opgenomen.

Grootmembraan Condensator Microfoon Test

Welkom bij onze can Grootmembraan Condensator Microfoon vergelijking. We zijn van plan je op deze plaats de belangrijkste kenmerken diameter van de productserie te tonen en de belangrijke gegevens te leveren. Om het handig filter te maken, hebben we de bezienswaardige meestal bij het grondstoffen vermeld. removed Als Grootmembraan Condensator Microfoon Test hebben we relevant de meeste criteria gerespecteerd VCO om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Grootmembraan Condensator Microfoon maken we voor het voor u lichter, om het effici'ebnte product te beoordelen . sources Grootmembraan Condensator Microfoon criteria onder andere omstandigheid enOm de goedheid te beoordelen, is and er noodzaak om op de enige aanknopingspunt een zekere bevestiging te maken. Belangrijk GHz zijn we momenteel hoofdzakelijk bezig om de kwaliteit van het product, details over de verwerking verder van de eigenschappen. Maar ook ml de prijs speelt bij Grootmembraan Condensator Microfoon Testeen belangrijke functie. De prijsbeheersingsratio is daarbij weight de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant enkel mogen niet K vergeten worden. Klanten reviews stromen ook in de Grootmembraan Condensator Microfoon Test met RMS 'e9'e9n. resultaat van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk Maker beeld blijken . Als het product goed is van kwaliteit tegen een redelijke Meer waarde, dan bestaan er gewoonlijk goede beoordelingen . Hoe meer Range sterren, des te passend .

Grootmembraan Condensator Microfoon Kopen

Zoals u reeds kan lezen Reflexion bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook spraak talloze meer mogelijkheden voor de Grootmembraan Condensator Microfoon cleaning aankoop. Grootmembraan Condensator Microfoon Kopen is er ook altijd in de klassieke boetiek . Maar Filter er bestaat meest slechts een begrensde product selectie. Ook de prijzen condensator zijn dikwijls iets hoger dan op web . hiervoor krijg je System een goed uitleg van Grootmembraan Condensator Microfoon en daarbij , kan je het Wireless merchandise direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing is dit logischerwijze zeer waardevol.f2i0 sawtooth cf2 Op het World Wide Web zijn de winkelplatformen in de meerderheid De maar significant hoe veelzijdiger en daarbij is ook de productcategorie filmt duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld bestelling en daarbij zijn aanbieders zoals eBay anderszins Amazon domineren de Lees markt. Het model is eenvoudig en goed duidelijk . Ook in de door Grootmembraan Condensator Microfoon Test toont aan dat deze platforms zeer economisch en Watts betrouwbaar functioneren en in ieder geval betrouwbaar zijn. Het merchandise kan Onlangs vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving bovendien met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. En two niet alleen de betaling is erg aangenaam , maar ook de verzending. Na transmitter ingang van de betaling wordt uw bestelling verwerkt alsook het product Woofer zo snel als mogelijk verzonden. Typisch komt je artikel na een paar dagen iZotope bij u ook aan de voordeur. U hoeft dus niet eens de Thomann woning te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online base betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt volgens de regel verzonden door DHL, of ook X met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Grootmembraan Condensator Microfoon Test conclusie VCF

Grootmembraan Condensator Microfoon Kopen in het Web is een precieze zaak zijn . In termen van comfort daarnaast prijsprestaties, kan bijna niemand de rang Bundle van WWW ontkennen. De prijzen zijn passend anders en ook de keuze conditie van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze Grootmembraan Condensator microfoon Microfoon test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van klanten zijn zeer SE goed onder andere tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.